VW Transporter 2,5TDI 102hk, årgang 2002


Kunde: Mersted Rapspresseri

Ombygget december 2005 med Elsbett 1-tank system til TDI, af DAJOLKA i samarbejde med Dyhr Automobiler. Bilen har efterfølgende kørt 67.000km (juli 2007).


Ombygningen omfatter dyser, gløderør, varmeveksler til brændstofopvarmning, brændstofslanger, ekstra brændstoffilter med elvarme,justering af motorstyring ifm. koldstart.

Da bilen har TDI motor men ikke oliefyr blandes 10-15% diesel i rapsolien i vinterhalvåret for at sikre god koldstart og effektiv forbrænding mens motoreren køres varm.

Ejeren har oplevet et særligt problem med denne bil. Igennem nogen tid havde motoren startet og kørt dårligere, som om brændstoffilteret var stoppet eller som om der kom luft i brændstoffet. Problemet blev indkredset til kun at være til stede når brændstoftanken var under halv fuld. Endelig viste det sig at der var opstået små revner i sugestudsen der stikker ned i brændstoftanken, og at der derfor blev suget luft ind i brændstoffet når niveau´et i tanken blev tilstrækkeligt lavt. Efterfølgende har bilen kørt perfekt uden problemer.

Tilbage - WebShop


DAJOLKA, Dalmosevej 2, DK-9330 Dronninglund, Danmark. Kontakperson: Niels Ansø
mob.: 4241 5139,  email: info@dajolka.dk
© 2017
www.DAJOLKA.dk , www.DAJOLKA.net