Om DAJOLKA
Velkommen til DAJOLKA. Firmaet er grundlagt i 1997 og ejes af ingeniør Niels Ansø. Det har base på en skovejendom ved Dronninglund Storskov i det østlige Vendsyssel. Firmaet beskæftiger sig med med teknologi indenfor vedvarende energi og bæredygtighed, især teknik til produktion og anvendelse af ren planteolie til tekniske formål. Niels Ansø har siden 1996 beskæftiget sig som ingeniør indenfor vedvarende energi, specielt planteolieteknologi & biogas, men også vindmøller, solvarme, solceller mm. Niels er gift med Svetlana Volchek, civilingeniør fra St. Petersborg Tekniske Universitet og Aalborg Universitet.

Firmaet udvider fortsat aktiviteterne indenfor planteolieteknologi. Vi udvikler og sælger teknologi til modificering af dieselmotorer, så de kan anvende ren planteolie som brændstof. I øjeblikket oplever vi stor interesse for denne teknologi, især fra udviklingslande, hvor vi deltager i flere projekter.

Derudover arbejder vi med salg og levering af kvalitetssikret planteolie, samt tanke til opbevaring, pumper til håndtering, tællere, rådgivning og kvalitetssikring(analyse), ligesom der er stor interesse for vores produkter til regnvandsopsamling og partikelfiltre til eftermontering.

Følg også Dajolka på facebook.

Tilbage - WebShop


DAJOLKA, Dalmosevej 2, DK-9330 Dronninglund, Danmark. Kontakperson: Niels Ansø
mob.: 4241 5139,  email: info@dajolka.dk
© 2018
www.DAJOLKA.dk , www.DAJOLKA.net